Мистериозни Училища


Преди тази планета да бе окупирана 26 хиляди години назад, Възнесените Учители ходеха свободно между човечеството и поддържаха връзката с присъствието на Единния цяла (непокътната). Тяхното тайно (мистериозно) училище бе разположено на главния остров на Атлантида:

Възнесените Учители

Възнесените Учители са същества от чиста Светлина и Любов, които са се развили отвъд дуалността. Можете да прочетете много добро описание за тяхната работа и дейност на нашата планета тук:

http://www.sacred-texts.com/eso/um/

Възнесените Учители отстъпили от повърхността на планетата, тъй като тя е окупирана от тъмните сили една платоническа година преди (26 000 земни години). Основното мистериозно училище на Атлантида започва бавен упадък след като прекият контакт с Възнесените Учители е загубен. В един момент то бе преместено в Египет, където храмовете и пирамидите са построени в района между Сакара и платото Гиза. В момента на потъването на Атлантида - 9564 г. преди новата ера всички училища на Атлантида са били разрушени и повечето от техните знания и мъдрост загубени.

Египет

След потъването, мистериозните училища бавно се възраждат в Близкия изток от оцелелите фрагменти на Атлантското наследство като получили вдъховение чрез случаен контакт с положителни извънземни състезания (като мистериите на Исис в резултат на пряк контакт със Сириус) и от подземната мрежа на Агарта (такива като мистериите на Делфи). Част от училищата дегенерират в резултат на засилването на "Veil" и Илюминатите произхождат от този клон. Подемът на училищата настъпил в Средиземноморието преди 2000-2500 години в резултат на повишена активност на Галактическото Централно Слънце. По това време, посветените на тези мистериозни училища узнали за карантина на нашата планета и наличието на Архонтите. Унищожаването на тези мистериозни училища е основната цел на Архонтската инвазия - Хазария през 4 век и възхода на програмиращият ума култ към християнството е дирижирано да унищожи и последните следи от истинския Гнозис (знание).

Сен Жермен възражда стари Египетски мистерии и създава училище в Париж през 1775. Това тайно училище е било управлявано от Братството на Звездата за век и един от неговите членове е написал тази красива книга, която съдържа много кодирани съобщения за процеса Възнесение:

http://www.sacred-texts.com/sro/botd/

Има много »мистериозни училища« около планетата сега с откъслечни знания и мъдрост. Истинските училища ще бъдат установени след Събитието и особено след Първия Контакт.

До тогава, можете да прочетете тези две книги, които дават доста добра представа за човека, Вселената и Плана:

http://www.amazon.com/The-Star-Borne-Remembrance-Awakened-Ones/dp/1878246348/ref=tmm_pap_title_0

http://www.aurora2012.net/Book.html


Победата на Светлината и зората на Златния век са близо!

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments